Marco van Zandwijk is de lijsttrekker van het CDA Culemborg voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De huidige CDA-fractievoorzitter in de Culemborgse raad werd maandagavond 22 november door de lokale CDA-leden unaniem gekozen tot lijstaanvoerder bij de verkiezingen op 16 maart 2022.

De volledige kandidatenlijst van het CDA Culemborg telt 12 namen. Naast lijsttrekker Marco van Zandwijk wordt de lijst gekenmerkt door een combinatie van oude en nieuwe gezichten. De lijst bevat daarnaast een grote diversiteit aan kennis en ervaring.

 

Lijsttrekker Marco van Zandwijk 
Lijsttrekker Marco van Zandwijk is 46 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen. Marco is van huis uit architect en is als adviseur werkzaam bij een landelijke kennisorganisatie op het gebied van  onderwijshuisvesting. Hij is de afgelopen 4 jaar raadslid geweest. Heeft veel dossierkennis, met name op het gebied van duurzaamheid, onderwijshuisvesting en de energietransitie. Marco is verbindend, enthousiast en wil graag opkomen voor kwetsbare inwoners. Net als in de afgelopen raadsperiode wil Van Zandwijk fungeren als aanspreekpunt voor alle Culemborgers.

(bron https://www.cda.nl/gelderland/culemborg)